U shopping centru SUPERONOVA prikupljeno 144 kilograma hrane i 52 komada higijenskih potrepština

U Kauflandu prikupljeno više od 1700 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
17/12/2019
Završilo provođenje radionica Kodovi Sigurnost na vodi u četvrtim razredima osnovnih škola
17/12/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 14. prosinca 2019. godine organiziralo i provelo  akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERONOVA. Uz veliku pomoć  volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno 144  kilograma raznih prehrambenih namirnica te 52 komada higijenskih potrepština.

Donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili široke ruke, biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovim putem također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene namirnice, ili higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Trgovački centar Supernova, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content