U Kauflandu prikupljeno oko 70 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U Kauflandu 18. akcija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Socijalna košarica“
10/10/2015
“SOLIDARNOST NA DJELU 2015.”
13/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – U  supermarketu Kaufland je u ponedjeljak 12. listopada 2015. provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 70 kilograma namirnica, a organizirana je kao i do sada u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.

Naši sugrađani su se još jednom odazvali akciji te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja te ovim putem zahvaljujemo svima.

Kroz dosadašnjih 18 provedenih akcija prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta „Socijalna košarica“, a nositelj kojega je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u partnerstvu s Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“ i Gradom Koprivnica, prikupljeno je nešto više od 2300 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 24.000 kuna te je kroz 14 podjela paketa pomoć primilo 186 obitelji. Akcije prikupljanja donacija i podjele paketa se nastavljaju i dalje te je za srijedu 14. listopada 2015. poslano novih 10 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na pomoć u Socijalnoj samoposluzi.

memo landscape  footer

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content