U Kauflandu 18. akcija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Socijalna košarica“

Napustio nas je Stanislav Turšćak, darivatelj s više od 100 darivanja krvi
09/10/2015
U Kauflandu prikupljeno oko 70 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu
13/10/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA –  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta „Socijalna košarica“ u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica organizira akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu kroz koju se pruža pomoć u hrani i higijeni osobama slabijeg imovinskog stanja s područja Grada Koprivnica. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a s provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 446.240,26 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.
Akcije prikupljanja namirnica u trgovačkim centrima započele su u šestom mjesecu provedbe projekta, točnije od lipnja, a slijedeća, 18. po redu, je u ponedjeljak  12. listopada 2015. u Supermarketu Kaufland Ivana Česmičkog 26 u Koprivnici i to u vremenu od 9 do 13 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje mogu donirati pa i ovaj put pozivamo građane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih artikala kako bi pomogli našim sugrađanima kojima je to potrebno.

Unaprijed i od srca zahvaljujemo!

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content