U Kauflandu prikupljena skoro 1 tona prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Eufemija Špiljak predsjednica je Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac
12/10/2020
Male humanitarke iz Ljudevita Modeca sudjelovale u radu križevačkog Crvenog križa
15/10/2020

KOPRIVNICA- U sklopu akcije ‘Solidarnost na djelu 2020’ od 5. do 11. listopada 2020. godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom organiziralo je i provelo akcije prikupljanja namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’ u kojima su volonteri dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije od kupaca. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera. Ukupno je prikupljeno 927 kg namirnica i 89 komada higijenskih potrepština.
Sve donacije koje su prikupljene od velikodušnih kupaca dijelit će se svake srijede u Socijalnoj samoposluzi, obiteljima s područja grada Koprivnice, prema određenom rasporedu. Još jednom zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju i omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija te svakodnevno punili košaricu kako bi se njihovim sugrađanima osigurale osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.
U akciji ‘Solidarnost na djelu 2020’ prikupljamo sredstva za kupnju sportske obuće potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola s našeg područja, a u prva 4 dana prikupljeno je 14.139 kuna, na čemu najiskrenije zahvaljujemo svim donatorima, a sve ostale pozivamo da se pridruže akciji kupnjom bona solidarnosti, skeniranjem barkoda na našem letku ili uplatom sredstava na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR03238600215520005648
Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content