Eufemija Špiljak predsjednica je Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac

U akciji Solidarnost na djelu prikupljamo sredstva za kupnju sportske obuće učenicima
08/10/2020
U Kauflandu prikupljena skoro 1 tona prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
12/10/2020

KOPRIVNICA – Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac u subotu, 10. listopada 2020. godine, u prostorijama Društvenog doma Sokolovac, održalo je svoju izvještajno izbornu Skupštinu. U izvješću o radu za proteklo razdoblje, koje je podnijela predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac Eufemija Špiljak, pobrojene su brojne aktivnosti, navedene mnoge zajedničke akcije, a sve u svrhu pomoći osobama u potrebi.
Za predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac ponovno je izabrana Eufemija Špiljak koja će ujedno biti i zastupnica u Skupštini GDCK Koprivnica u mandatnom razdoblju 2020. – 2024. godine.
U planu rada za naredno razdoblje planirane su aktivnosti i akcije koje će odraditi u suradnji sa Gradskim društvo Crvenog križa Koprivnica i općinom Sokolovac.

Skupštini su prisustvovali Adela Sočev, ravnateljica GD CK Koprivnica sa suradnicima: Zdravkom Jankovićem i Božicom Gašpar.
Članovima skupštine i gostima obratila se Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i istakla:
„U ovim vremenima naša pomoć je potrebnija više nego ikad, stoga zahvaljujem svim darivateljima na svakoj dozi darivane krvi. Naše akcije ni u jednom trenutku nisu bile prekinute, u devet mjeseci prikupili smo 3.876 doza krvi. U trenutcima kada je sve bilo zatvoreno, mi smo bili na terenu i dijelili humanitarnu pomoć osobama koje su u potrebi. U devet mjeseci podijelili smo na području Koprivnice i 11 općina više od 400.000 kuna vrijede humanitarne pomoći. Stoga zahvaljujem i svim volonterima koji su uz nas“.
Ravnateljica Sočev podijelila je priznanja darivateljima za jubilarni broj darivanja krvi te uputila iskrene čestitke, a izabranoj predsjednici Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac Eufemiji Špiljak i suradnicima zaželjela je i dalje mnogo uspjeha u radu.

Priznanja su primili:
ŽENE: za 1. darivanje: Marina Hanžeković, Jelena Palatinuš
za 5. darivanje: Marina Radić, Tajana Rižner
za 10. darivanje: Dalia Hanžeković, Dajana Tomac, Glorija Vuk
za 20. darivanje: Marina Latin
MUŠKI: za 1. darivanje: Goran Horvat, Ivan Kos, Željko Vuk
za 10. darivanje: Luka Ban, Miroslav Brletić, Milan Rožić, Matija Tomić
za 20. darivanje: Renato Jug, Goran Radanović, Nenad Žarić
za 30. darivanje: Željko Ivanić
za 40. darivanje: Igor Piljak
Završnu zahvalnicu Hrvatskog Crvenog križa primila je Štefica Radić iz Domaja.

ČESTITAMO SVIMA!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content