U Kauflandu prikupljamo prehrambene namirnice za Socijalnu samoposlugu

Volonteri koprivničkog Crvenog križa sudjelovali u manifestaciji ‘Hrvatska volontira’
30/09/2021
Obilježavanje Svjetskog dana prve pomoći: osnovci (na)učili kako spasiti život
04/10/2021

KOPRIVNICA- U sklopu akcije ‘ Solidarnost na djelu 2021’ od 4. do 10. listopada 2021. godine Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’ u kojima će volonteri dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljati donacije od kupaca.

Sve donacije koje će biti prikupljene od velikodušnih kupaca dijelit će se svake srijede u Socijalnoj samoposluzi, obiteljima s područja grada Koprivnice korisnicima Socijalnog programa Grada Koprivnice.

U akciji ‘Solidarnost na djelu 2021’ prikupljamo sredstva za kupnju sportske obuće potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola s našeg područja a sve ljude dobre volje pozivamo da se pridruže akciji kupnjom bona solidarnosti, skeniranjem barkoda na našem letku ili uplatom sredstava na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR7123860021552006946

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content