U Kauflandu i KTC-u prikupljamo prehrambene namirnice za Socijalnu samoposlugu

Pripreme za Nacionalnu vježbu “Koprivnica 2022”
04/10/2022
Klub Volonter penzioner posjetili umirovljenici iz Duge Rese
11/10/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom i ove godine provodi akciju prikupljanja prehrambenih namirnica pod motom Vaš dar za pravu stvar, u sklopu Tjedna solidarnosti od 10. do 16. listopada 2022. godine. U poslovnici Kauflanda Koprivnica, Ivana Česmičkog 26, u tom vremenskom razdoblju kod ulaza će biti postavljene košare s oznakama akcije, u koje ljudi dobra srca mogu ostaviti svoje donacije.

U Robnom centru KTC, Ivana Česmičkog 15, akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština provodimo u ponedjeljak, 10. listopada od 9 do 13 sati.

Obje akcije provodit će naši vrijedni volonteri, koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Ako ste u mogućnosti, ostavite donacije u košarama i kolicima koprivničkog Crvenog križa u trgovačkim centrima. U Socijalnoj samoposluzi pakete dijelimo jednom tjedno, prema popisu socijalno potrebitih koji smo dobili iz Grada Koprivnice, dok jednom mjesečno Mobilni tim Socijalne samoposluge vozi pakete korisnicima u potrebi u okolnim općinama.

U sklopu Tjedna solidarnosti provodimo i jubilarnu 50. akciju Solidarnost na djelu u kojoj prikupljamo sredstva za kupnju sportske obuće potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola s našeg područja. Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže akciji kupnjom bona solidarnosti, skeniranjem barkoda na našem letku ili uplatom sredstava na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR7123860021552008304

Hvala svima koji će svojom donacijom pomoći našim sugrađanima u potrebi.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content