U Kauflandu akcija za Socijalnu samoposlugu

Pozivamo darivatelje na rujanske akcije dobrovoljnog darivanja krvi
10/09/2015
Obilježen Svjetski dan Prve pomoći
14/09/2015

Memorandum - header

KOPRIVNICA –  Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije koji je s provedbom započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta, a u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 446.240,26 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.
U šestom mjesecu provedbe projekta, odnosno u lipnju, krenulo se s akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice koje se održavaju jednom tjedno, a u ponedjeljak  14. rujna 2015. naši volonteri će biti u Supermarketu Kaufland Ivana Česmičkog 26 u Koprivnici u vremenu od 9 – 13 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica pa ovim putem pozivamo građane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih artikala kako bi pomogli sugrađanima koji su se našli u teškoj situaciji.

Unaprijed i od srca zahvaljujemo!

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content