U Kauflandu akcija „Vaš dar za pravu stvar“

U Osnovnim školama Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski predstavljene „pijane naočale“
08/12/2017
Pomozimo zajedno
08/12/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu obilježavanja Tjedna Solidarnosti, a u suradnji s Kauflandom i ove godine u predblagdansko vrijeme provodi akciju „Vaš dar za pravu stvar“. Akcija je započela 8. prosinca i traje do 15. prosinca 2017. godine u svrhu prikupljanja donacija odnosno prehrambenih i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu. Stoga će u Kauflandu čitav tjedan biti postavljena košara Crvenog križa u kojoj će građani moći ostaviti namirnice koje žele donirati.
A da bi se što veći broj sugrađana potaknulo da doniraju, akciju će kao i svaki put podržati i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji će u ponedjeljak 11. prosinca 2017. godine u vremenu od 9 do 13 sati na ulazu u Kaufland dijeliti letke prema kojima će sugrađani moći donirati namirnice za najpotrebitije.
Sve prikupljene namirnice bit će podijeljene u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se jednom tjedno pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.
Ovim putem također pozivamo i sve zainteresirane za volontiranje da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica Braće Radića 7, na broj telefona 048/642-193, 099/5494911 ili na mail: volonteri@hck-koprivnica.hr
Unaprijed zahvaljujemo svima na odazivu i iskazanoj humanosti!

hck
hck

Odgovori

Skip to content