U dva dana prikupili smo 343 doze krvi

Brojne donacije u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica
12/12/2017
Održana edukacija „Kompetencije stečene volontiranjem – kako ih pratiti i ocjenjivati“
13/12/2017

KOPRIVNICA – Dobrovoljni darivatelji krvi odazvali su se u velikom broju na akcije darivanja krvi u ponedjeljak 11. prosinca i utorak 12. prosinca u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. U ponedjeljak 11. prosinac akciji se odazvao 181, a krv je dalo 167 darivatelja krvi, a u utorak akciji je pristupilo 193, a krv je dalo 176 darivatelja krvi. U ova dva dana krv je prvi puta dalo 6 darivatelja: 3 žene i 3 muškarca.

Veliki je broj darivatelja krvi pristupio akcijama te su mnogi strpljivo čekali da daruju svoju krv i tako pomognu u liječenju i ozdravljenju čovjeka. Veliki je to lanac solidarnosti i humanosti, a svaki darivatelj krvi čvrsta je njegova karika, što je ponos našega čovjeka u koprivničkoj Podravini.

Svima veliko hvala!

U utorak 12. prosinca u Koprivnici posljednji radni dan prije odlaska u mirovinu odradio je Slavko Brlobuš, vozač ekipa koje dolaze na akcije darivanja krvi iz Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu iz Zagreba. Čestitamo  Slavku Brlobušu na zasluženoj mirovini. Malo ljudi kao on istinski je volio svoj posao, svakoga dana, zbog toga su mu se zaposlenici Gradskog drušva Crvenog križa Koprivnica zahvalili. Svakoga dana na njega je odlazio motiviran, pun entuzijazma, jer je znao da će toga dana na poslu stvoriti nešto vrijedno, nešto što će ljudima koristiti. Zato, još jednom sve najbolje u mirovini!

Akcije se nastavljaju i danas 13. prosinca u Gradskom društvu Crvenog križa od 9,00 do 13,00 sati, a poslijepodne u Peterancu u PŠ F. Galović Peteranec od 14,00 do 16,30 sati.

Akcijama završavamo u ovoj godini sutra 14. prosinca u Goli od 9,00 do 12,00 sati, a poslijepodne u Novigradu Podravskom od 14,00 do 16,30 sati.

Pozivamo Vas na akcije dobrovoljnog davanja krvi! Vjerujemo da i ove godine možemo doći do brojke 6000 doza date krvi.

 

 

 

 

 

hck
hck

Odgovori

Skip to content