Brojne donacije u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica

Održane Skupštine Općinskih društava Crvenog križa Legrad, Sokolovac i Gola
12/12/2017
U dva dana prikupili smo 343 doze krvi
13/12/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao i svake godine uoči Božića posjetili su naši sugrađani i školarci koji su donirali namirnice za Socijalnu samoposlugu.

Društvo žena Reka organiziralo je akciju među članicama u kojoj su prikupile oko 100 kilograma raznih prehrambenih namirnica te na taj način pomogle da se u Socijalnoj samoposluzi podijeli što više paketa našim korisnicima uoči blagdana. Učenici 5. razreda iz Osnovne škole Braća Radić izradili su ukrase za bor s prigodnim porukama koji će se također podijeliti u Socijalnoj samoposluzi, a polaznici škole engleskog jezika Helen Doron u Koprivnici, organizirali su akciju Colours&Candy  tijekom koje su prikupljali slatkiše i pribor za crtanje koje su zatim donirali u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kako bi razveselili djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Osim toga u suradnji s Kauflandom organizirana je akcija prikupljanja donacija „Vaš dar za pravu stvar“ koja traje od 8. do 15. prosinca 2017., a volonteri su u ponedjeljak 11. prosinca 2017. godine prikupili oko 200 kilograma raznih namirnica koje će također biti podijeljene u Socijalnoj samoposluzi.

Ovim putem želimo zahvaliti svim dobrim građanima na donacijama koji su omogućili da uljepšamo blagdane svim potrebitim korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Odgovori

Skip to content