U četiri sata akcije u KTC-u građani donirali 178 kg hrane

Ponedjeljak, 9. kolovoza u KTC-u provodi se akcija prikupljanja donacija
04/08/2021
Klub umirovljenika „Volonter penzioner“ potiče na kvalitetno i korisno provođenje slobodnog vremena
11/08/2021

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak, 9. kolovoza u Robnom centru KTC u Koprivnici, odaziv građana je bio odličan. Naši volonteri su u četiri sata akcije, od 9 do 13 sati, prikupili 178 kilograma hrane.

I ovaj put na ulazu u KTC volonteri su kupcima dijelili letke s popisom proizvoda za Socijalnu samoposlugu te preuzimali donacije. Na policama Samoposluge posebno je nedostajalo brašna, kojeg je prikupljeno 63 kilograma, a građani su donirali još 115 kg različitih prehrambenih proizvoda – ulja, riže, tjestenine, šećera, soli…

Svima koji su sudjelovali u akcijama prikupljanja prehrambenih i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu ili će to učiniti, zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti. Osim na akcijama, koje redovito organiziramo u trgovačkim centrima, donacije za Socijalnu samoposlugu možete nam i donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

U akciji prikupljanja donacija i ovaj put su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content