Ponedjeljak, 9. kolovoza u KTC-u provodi se akcija prikupljanja donacija

U srpnju dobrovoljni darivatelji krvi dali su 449 doza krvi, a među njima i dvoje jubilaraca
23/07/2021
U četiri sata akcije u KTC-u građani donirali 178 kg hrane
09/08/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. U Robnom centru KTC u Koprivnici volonteri će provoditi akciju u ponedjeljak, 9. kolovoza od 9 do 13 sati. Kupcima će dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju i preuzimati donacije.

Police Socijalne samoposluge trenutačno su prilično prazne. Najviše nedostaje brašna, riže, šećera i različitih prehrambenih proizvoda. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju hranu na akciji u KTC-u i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama!

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, među kojima volonteri umirovljenici uključeni u projektu „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content