Šetnja članova Kluba Volonter penzioner do nove zgrade koprivničkog Crvenog križa

Na akcijama u veljači prikupljeno 409 doza krvi
21/02/2023
Našem zlatnom darivatelju krvi Stjepanu Lončaru Nagrada Koprivničko-križevačke županije za životno djelo
23/02/2023

KOPRIVNICA – Kako napreduju radovi na izgradnji Centru za pomoć u kući odnosno novoj zgradi koprivničkog Crvenog križa uvjerili su se članovi našeg Kluba Volonter penzioner. Centar se gradi u Herešinskoj ulici 33, a umirovljenici su se do njega prošetali u srijedu, 22. veljače 2023. godine u sklopu aktivnosti nordijskog hodanja.

U šetnju Lenišćem krenuli su iz prostorija Kluba na Trgu E. Kumičića 4, gdje se svaki radni dan od 10 do 12 sati umirovljenici druže, čitaju novine, pretražuju internet, igraju bingo i druge društvene igre. U tom se prostoru odvijaju se različita gostovanja i projekcije te predavanja i kreativne radionice.  Ako ste u mirovini, a niste član Kluba Volonter penzioner, pridružite nam se te ugodno, korisno i zabavno provodite svoje slobodno vrijeme!

Klub Volonter penzioner osnovalo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu istoimenog projekta. Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content