Sandra Levak-Miklošić nova je predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Novigrad Podravski

Održana edukacija za volontere umirovljenike koji sudjeluju u projektu Volonter penzioner
27/11/2020
Poslovni poklon ‘Vaš dar za pravu stvar’
03/12/2020

KOPRIVNICA – U petak 27. studenoga 2020. održana je izvještajno-izborna skupština Općinskog društva Crvenog križa Novigrad Podravski. Okupljenim članovima Crvenog križa o provedenim aktivnostima  u proteklom razdoblju od 2017. – 2020. godine izvješće je podnio Vjekoslav Štimac, zastupnik u Skupštini GDCK Koprivnica i predsjednik GDCK Koprivnica. Posebno je naglasio dobrovoljno darivanje krvi koje ima tradiciju u Novigradu Podravskom, a čiji su darivatelji krvi dali 450 doza krvi u četiri godine, akcije Solidarnost na djelu u kojima svake godine sudjeluju učitelji i učenici OŠ „Prof. Blaž Mađer“ s aktivistima Crvenog križa u kojima se prikupilo gotovo 9.000,00 kuna za koje je kupljeno 80-ak pari sportske obuće za djecu školskog uzrasta slabijeg imovnog stanja, te socijalna potpora stanovništvu u čijim je akcijama podjele raspodijeljeno 682 paketa namirnica, higijene te zaštitnih sredstava.

Vjekoslav Štimac zahvalio je  za dosadašnji rad predsjedniku Tihomiru Rumeku, koji zbog spriječenosti nije bio u mogućnosti prisustvovati izbornoj skupštini, općini Novigrad Podravski te svima koji su na bilo koji način pomogli rad Crvenog križa u Novigradu Podravskom.

Za predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa u Novigradu Podravskom izabrana je Sandra Levak-Miklošić, a za zastupnika u Skupštinu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac. Na sjednici skupštine izabran je i Odbor u koji su uz Sandru Levak-Miklošić izabrani Lidija Peroš, Marija Petras, Marijan Trnski, Željko Vuljak.

Skupu se obratila Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koja je pohvalila rad društva Crvenog križa u Novigradu Podravskom. Istaknula je vrijednost svake doze dobrovoljno date krvi, zahvalila svim dobrovoljnim darivateljima krvi na svojoj humanosti i nesebičnosti, posebno u ovim kriznim vremenima. Novoj predsjednici Sandri Levak Miklošić i odboru zaželjela je mnogo uspjeha u radu, kao i cijeloj organizaciji Crvenog križa u Novigradu Podravskom.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content