Poslovni poklon ‘Vaš dar za pravu stvar’

Sandra Levak-Miklošić nova je predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Novigrad Podravski
30/11/2020
U Osnovnoj školi Ljudevita Modeca prikupljeno više od 600 kilograma raznih namirnica
03/12/2020

KOPRIVNICA –  Hrvatski Crveni križ pokrenuo je akciju poslovni poklon’ Vaš dar za pravu stvar’ kojom poziva sve ljude i tvrtke dobre volje i društveno odgovornog ponašanja da umjesto kupnje poslovnih poklona u predblagdansko vrijeme daruju one kojima je to najpotrebnije.

Posljednjih mjeseci stanovništvo Republike Hrvatske suočeno je s velikim izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa. U posebno teškoj situaciji nalaze se osobe koje su i ranije živjele u teškim uvjetima, nerijetko i na rubu siromaštva.

Svjesni da su takve osobe svuda oko nas, Hrvatski Crveni križ tijekom ove godine podijelio je više od 70.000 paketa hrane, a u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica je podijeljeno više od 2300 paketa, ali i to je tek kap u moru potreba naših sugrađana.
U želji da dođemo do svih građana kojima je pomoć potrebna, pozivamo vas da se pridružite akciji poslovni poklon „Vaš dar za pravu stvar“ .

Poslovni  poklon „ Vaš dar za pravu stvar“ sastoji se od dvije torbe za kupovinu zapakirane u poklon kutiju, popisa prehrambenih artikala i pisma koje govori više o samom poslovnom poklonu.

Kako bi sudjelovali u akciji, u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica darivat ćemo vas sa kutijom u kojoj su dvije torbe za kupovinu, jedna je poklon vama , dok vam drugom torbom želimo dati priliku da se pridružite velikoj obitelji Hrvatskog Crvenog križa koju čini preko 200.000 članova koji čineći dobra djela doprinose stvaranju boljeg društva.

U skladu vašim mogućnostima napunite drugu torbu s prehrambenim proizvodima prema popisu koji se nalazi u kutiji. Tako napunjenu torbu odnesite do kućnog praga osobe za koju znate da joj ovakva pomoć treba. Ukoliko ne poznajete ni jednu takvu osobu, napunjenu torbu prehrambenim namirnicama vratite u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica a naši će se volonteri vaš dar odnijeti osobi kojoj je pomoć potrebna.

Pozivamo sve Vas koji ste zainteresirani za realizaciju poslovnih poklona ‘ Vaš dar za pravu stvar’ da se javite u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica na brojeve telefona 048/642-193 ili 048/642-177.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content