Ravnateljice gradskih društava i predsjednica županijskog Crvenog križa na prijemu kod predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović

Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica donijela Plan rada za sljedeću godinu
14/12/2017
Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u prosincu darivatelji krvi dali 534 doze!
15/12/2017

KOPRIVNICA – Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović privremeno je preselila ured u Koprivničko-križevački županiju od srijede 13. do petka 15. prosinca 2017. godine.

Tim povodom predsjednica je u uredu u sjedištu Koprivničko-križevačke županije upriličila prijem za predstavnike raznih udruga, tvrtki ili institucija, a čast biti na prijemu imali su i predstavnici Crvenog križa.

Na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u srijedu 13. prosinca bile su ravnateljice Adela Sočev iz Koprivnice, Marina Perica iz Đurđevca i Đurđica Trbus iz Križevaca te predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković.

Ravnateljice Crvenog križa predstavile su rad i djelovanje Crvenog križa u našoj županiji te su se pohvalile uspješnim rezultatima u davalaštvu krvi, naglasivši kako je naša županija prva u Hrvatskoj po broju darivatelja krvi u odnosu na broj stanovnika i kako imamo više od sto članova Kluba 100 koji okuplja darivatelje krvi sa 100 i više davanja. Prenijele su poruku predsjednici kako bi članovi Kluba 100 željeli doći na prijem u Ured predsjednice te su spomenuta odlikovanja za najzlatnije darivatelje, a predsjednica je obećala kako će ona darivateljima biti uručena za njihovu humanost i plemenitost koju iskazuju.

hck
hck

Odgovori

Skip to content