Provedena još jedna uspješna akcija u shopping centaru SUPERNOVA

U sklopu akcije „Vaš dar za pravu stvar“ prikupljeno 280 kilograma raznih prehrambenih namirnica
16/12/2017
Društvo DDK Hrvatskih željeznica Koprivnica održalo svoju Skupštinu
18/12/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu 16. prosinca 2017. godine organiziralo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centaru SUPERNOVA. S obzirom da se bliže božićni blagdani naši sugrađani koji su u mogućnosti pomoći bili su i ovoga puta vrlo široke ruke te je prikupljeno oko 430 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 56 komada higijenskih potrepština.

Volonterke su kao i svaki puta do sada na ulazu u trgovinu dijelile letke s popisom potrebnih namirnica te je najviše prikupljeno brašna i tjestenine  koje nam trenutno najviše nedostaje, ali i riže, raznovrsne hrane, šećera i higijenskih potrepština.

Sva prikupljena roba biti će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se jednom tjedno zovu obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoj paket s hranom.

Ovim putem želimo zahvaliti građanima na donacijama, a koji su na taj način i nama omogućili da uljepšamo blagdane svim potrebitim korisnicima Socijalne samoposluge te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da  ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Odgovori

Skip to content