Društvo DDK Hrvatskih željeznica Koprivnica održalo svoju Skupštinu

Provedena još jedna uspješna akcija u shopping centaru SUPERNOVA
16/12/2017
Podravska banka donirala 5.000 kuna GDCK Koprivnica
18/12/2017

KOPRIVNICA-Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Hrvatskih željeznica Koprivnica održalo je 15. prosinca 2017. godine svoju redovnu Skupštinu. Skupštini se odazvalo 40-ak dobrovoljnih darivatelja krvi, te gosti   Adela Sočev ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Zdravko Janković organizator dobrovoljnog davalaštva krvi.

Izvješće o radu podnio je Ivica Gašparić koji je naglasio doprinos darivatelja krvi iz HŽ u prikupljanju dobrovoljno darivanje krvi, a koji su dio velike humane obitelji. Program rada za 2018. godinu predstavio je predsjednik Zdenko Vulić.

Skup je pozdravila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, koja je pohvalila rad društva i zaželjela i dalje uspješan rad. Zahvalila je svima koji su se odazivali na akcije darivanja krvi i na taj način doprinijeli da smo u 2017. godini prikupili 5934 doze krvi.

Podijeljena su priznanja za jubilarni broj davanja krvi, a koje su primili:

Za 40 davanja- Saša Balaško, Obrad Četojević i Miralem Mujkić, za 30 davanja –Ivica Cifrek, Ivica Komar, Igor Orehovec, Marijan Puž, Ivica Valek, za 10 davanja – Vladimir Lugarov.

Svima iskrene čestitke!

hck
hck

Odgovori

Skip to content