Na Zrinskom trgu i u Super Konzumu u Koprivnici prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu

Sedam ‘zlatnih’ darivatelja krvi dobilo je Medalje grada Koprivnice
05/11/2015
Projekt „Socijalna košarica“ predstavljen na Zrinskom trgu u povodu Dana grada Koprivnice
07/11/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA –  U povodu obilježavanja Dana grada Koprivnice na Zrinskom trgu se ove subote 7. studenog 2015. održava predstavljanje udruga gdje će i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zajedno s volonterima udruge „Rad na dar“ predstaviti projekt „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, a kroz program Razvoj ljudskih potencijala.

Tako će volonteri od 9 sati na trgu dijeliti letke prolaznicima te svim zainteresiranima reći nešto više o projektu „Socijalna košarica“ u sklopu kojega je otvorena i Socijalna samoposluga gdje se svaki tjedan određenom broju građana Grada Koprivnice dijele paketi s prehrambenim i higijenskim artiklima. Svi oni koji žele moći će donirati neke od proizvoda navedenih na letcima, a koji su trenutno najpotrebniji u Socijalnoj samoposluzi.

Osim predstavljanja na trgu održava se i redovna akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu i to 21. po redu u sklopu projekta u prodavaonici Super Konzum, Ulica kneza Domagoja 5 u Koprivnici gdje će volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i udruge „Rad na dar“ prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9 do 13 sati.

Stoga molimo naše sugrađane koji ove subote dođu na Zrinski trg ili u Super Konzum da obrate pažnju na naše volontere te doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština i na taj način pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji.Dan grada 1

 

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content