Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u Supernova centru

Umirovljenici u Klubu “Volonter penzioner” učili kako od ljekovitog bilja napraviti čaj
14/01/2022
Volonterima GDCK Koprivnica uručene zahvalnice za njihov humanitarni rad
17/01/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u subotu, 22. siječnja 2022. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Volonteri će provoditi akciju od 9 do 13 sati i za to vrijeme kupcima dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije.

Na policama Socijalne samoposluge trenutačno najviše nedostaju higijenski proizvodi, poput sapuna, šampona, toaletnog papira te sredstava za pranje suđa i rublja, a dobrodošle su, naravno, različite prehrambene namirnice, posebno ulje. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju hranu i higijenu na akciji u Supernova centru i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama!

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193.

Među volonterima koji prikupljaju donacije u trgovačkim centrima su umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content