Volonterima GDCK Koprivnica uručene zahvalnice za njihov humanitarni rad

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u Supernova centru
17/01/2022
Dobrovoljni darivatelji krvi u siječnju dali 403 doze krvi!
22/01/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ponosno je na svoje brojne i vrijedne volontere. Posebnu zahvalnost izražavamo im povodom Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, kada ističemo važnost njihovog volonterskog rada i njihovo zalaganje nastojimo učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. U to vrijeme, uoči blagdana, najviše je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu i dijeljenja paketa potrebitima, stoga tada nismo održali druženje niti neku posebnu svečanost na kojoj bismo im javno zahvalili. Zahvalili smo im „u hodu“, radeći svi zajedno na pomoći drugima. No naših volontera sjetili smo se ovih dana, na početku 2022. godine, te upriličili mali susret s najaktivnijima.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev zahvalila je prisutnim volonterima na nesebičnom darivanju njihovog slobodnog vremena za dobrobit drugoga te im uručila prigodne zahvalnice.

Zahvalnice su uručene volonterima koji sudjeluju na akcijama prikupljanja donacija i podjeli paketa s prehrambenim artiklima i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji dolaze u Socijalnu samoposlugu te volonterima koji sudjeluju na akcijama DDK.

Volonteri su inače uključeni u većinu akcija koje provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i bez njih bi rad društva bio uvelike otežan. Naše volontere najčešće možete vidjeti u Kauflandu, KTC-u i Shopping centru Supernova gdje preuzimaju donacije od građana. Mnogi volonteri rade na terenu obilazeći korisnike i ljude u potrebi, kojima dostavljaju različite pakete. Volonteri sudjeluju u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, Solidarnost na djelu, a u novi projekt Volonter penzioner uključuje se sve više umirovljenika koji žele korisno iskoristiti svoje slobodno vrijeme pomažući drugima.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content