Prikupljamo, razvrstavamo i dijelimo donacije raseljenim osobama iz Ukrajine

Umirovljenici iz Kluba “Volonter penzioner” uživali u vožnji BusKom
24/03/2022
Za Socijalnu samoposlugu u Supernova centru prikupili smo 113 kg hrane i 17 higijenskih proizvoda
26/03/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica prikuplja donacije za raseljene osobe iz Ukrajine, kako bi im mogli podijeliti humanitarnu pomoć. Prikupljamo prehrambene i higijenske proizvode, a građani nam te stvari donose u sjedište u Ulici braća Radića 7.

Organizirano se prikupljaju donacije u mnogim ustanovama i tvrtkama. Pomoć su nam već dostavili iz osnovnih škola Braća Radić, Antun Nemčić Gostovinski i Koprivnički Ivanec te Srednje škole Koprivnica i Gimnazije Fran Galović. Mnogo hrane i higijene prikupljeno je i na području Đelekovca, gdje su akciju zajednički proveli Općinsko društvo Crvenog križa, Osnovna škola Mihovila Pavleka Miškine i Općina Đelekovec.

Donacije razvrstavamo i popisujemo, zajedno s našim volonterima. Potom pripremamo pakete s pomoći, koje redovito dijelimo raseljenim osobama smještenima na području Koprivnice. Zajedno s volonterima pomažemo i osobama iz Ukrajine koje u Hrvatsku dolaze vlakovima iz smjera Mađarske. Dijelimo im pomoć u hrani i higijeni, a pri tom je vrlo važna i topla ljudska riječ ili osmijeh, s kojim ih dočekujemo.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content