Posjet dobrovoljnih darivatelja krvi iz Vukovarsko-srijemske županije

Edukacija o radu s osobama s invaliditetom u sklopu projekta “Centar za pomoć u kući Koprivnica”
02/12/2021
Vaš dar za pravu stvar u vrijeme blagdana
03/12/2021

KOPRIVNICA – Klub 100 – dobrovoljnih darivatelja krvi Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica su u četvrtak, 2. prosinca 2021. godine bili domaćin gostima iz Vukovarsko-srijemske županije. U posjet su nam došli dobrovoljni darivatelji krvi iz Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije okupljenim u njihovom Klubu 100, koji okuplja darivatelje koji su krv dali više od 100 puta muški te 75 i više puta žene.

Bila je ovo prilika u kojoj smo se kroz razgovor i druženje upoznali s aktivnostima koje naši klubovi provode tijekom godine. Goste je posebno zanimalo kako je i kada naš Klub 100 započeo radom, a dogovorena je i daljnja suradnja.

Gostima su dobrodošlicu zaželjeli Adela Sočev, ravnateljica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, Đurđica Trbus predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije te Stjepan Lončar, predsjednik Kluba 100. Uz kratku prezentaciju o aktivnostima. Stjepan Lončar je istaknuo najznačajnije aktivnosti koje je Klub 100 proveo od svojega osnutka 2015. godine.

Domaćinima su na gostoprimstvu zahvalili Marija Dugalić ravnateljica Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije i Darko Grdenić predsjednik njihovog Kluba 100, koji je pri tom izrazio veliko zadovoljstvo onime što su doznali o radu domaćina.

Uz druženje u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, gosti su posjetili Klub umirovljenika koji smo osnovali u sklopu EU projekta „Volonter penzioner“ te se upoznali s radom i aktivnostima koje provode.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content