Vaš dar za pravu stvar u vrijeme blagdana

Posjet dobrovoljnih darivatelja krvi iz Vukovarsko-srijemske županije
03/12/2021
Članovi Crvenog križa iz Drnja na izletu u Rude i Krašić
06/12/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom i ove godine provodi akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u sklopu Tjedna solidarnosti od 8. do 15. prosinca 2021. U poslovnici Kauflanda Koprivnica, Ivana Česmičkog 26, u tom vremenskom periodu bit će postavljene košare s oznakama akcije u koje ljudi dobra srca mogu ostaviti svoje donacije.

U Robnom centru KTC, Ivana Česmičkog 15, akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština provodimo u ponedjeljak, 6. prosinca 2021. od 10 do 13 sati.

Obje akcije ćemo provoditi uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, a naši vrijedni volonteri će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno je Socijalna samoposluga prazna, a vrijeme darivanja i blagdana je sve bliže. Nedostaje nam svega, od konzervi, tjestenine, riže, brašna,  ulja, različitih prehrambenih proizvoda  do toaletnog papira, šampona, sapuna i ostalih higijenskih potrepština.

Ako ste u mogućnosti, ostavite donacije u košarama i kolicima koprivničkog Crvenog križa u trgovačkim centrima. U Socijalnoj samoposluzi pakete dijelimo jednom tjedno, prema popisu socijalno potrebitih koji smo dobili iz Grada Koprivnice, dok jednom mjesečno Mobilni tim Socijalne samoposluge vozi pakete korisnicima u potrebi u okolnim općinama.

Također, pozivamo vas da organizirate prikupljanja donacija u svojim kolektivima ili donesete prehrambene i higijenske proizvode direktno u GDCK Koprivnica, Braće Radića 7.

Poziv upućujemo i vlasnicima OPG-ova i poljoprivrednicima koji imaju viška povraća i voća da nam doniraju svoje proizvode. Upotrijebit ćemo ih za pripremu obroka u našoj Pučkoj kuhinji.

Hvala svima koji će se odazvati našem pozivu i tako nekome uljepšati predstojeće blagdane.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content