Ponedjeljak, 6. rujna u KTC-u provodi se akcija prikupljanja donacija

Edukacija učitelja u OŠ ”Fran Koncelak” Drnje o dijabetesu
26/08/2021
Za 159 osnovnoškolaca s područja našeg djelovanja osigurali smo komplete sportske opreme
02/09/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. U Robnom centru KTC u Koprivnici volonteri će provoditi akciju u ponedjeljak, 6. rujna od 9 do 13 sati. Kupcima će dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju i preuzimati donacije.

Police Socijalne samoposluge trenutačno su prilično prazne. Najviše nedostaje brašna, riže, šećera, konzervi i različitih prehrambenih proizvoda. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera ostave donacije za Socijalnu samoposlugu. Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content