Podravka donirala prehranu za 500 obitelji iz cijele županije

Projektom ‘Paketić spasa’ pomogli smo 400 obitelji u 11 općina
31/03/2020
Uoči Uskrsa pomogli smo 600 obitelji, hvala svima na donacijama
09/04/2020

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije primilo je donaciju 500 paketa Podravkinih prehrambenih proizvoda uz dodatnih 250 proizvoda dječje hrane. Koprivničko-križevačka županija i županijski stožer civilne zaštite su u suradnji s tvrtkom Podravka d.d. osigurali prehrambene pakete za korisnike gradskih društava Crvenog križa Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, a koji žive u teškim materijalnim uvjetima. Paketi će biti podijeljeni uoči Uskrsa, a osim osnovnih prehrambenih namirnica, obiteljima s djecom donirat će se i dječja hrana.

Prilikom primopredaje donacije ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Adela Sočev zahvalila je Podravki na vrijednoj donaciji, uručila zahvalnicu Podravki, te istaknula kako Podravka ni za jedne blagdane ne zaboravlja korisnike Crvenog križa. U akcije podjele paketa uključit će se brojni volonteri, kako bi pomogli 500 obitelji na području cijele Koprivničko-križevačke županije.

U ime Podravke obratio se Krunoslav Bešvir, koji je istaknuo kako je dosta je humanitarnih aktivnosti koje se događaju.

– Podravka pozitivno odgovara na svaku od njih, trudimo se pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Nažalost, ovih dana broj takvih ljudi raste. Današnjom aktivnosti povezanoj s Uskrsom želimo pokazati ljudima da nisu sami, Podravka je snaga koja nosi naš grad i našu županiju. Uvijek je tu, spremna pomoći, naglasio je Krunoslav Bešvir.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren zahvalio se Podravci, siguran kako će uskrsni paket potrebitima puno značiti.
– Podravka je pokazala dimenziju koja se ovoga puta ne iskazuje kroz brojke koje oslikavaju poslovanje tvrtke. Podravka je oduvijek bila daleko iznad. Mislili smo kako je vrijeme Domovinskog rada posljednji put da Podravku promatramo u tome kontekstu, ali je očito kako je ovo vrijeme još jednom pokazalo koliko je socijalno osjetljiva kompanija koja pomaže kada treba. U svakom od razgovora kažu da samo zovemo kada trebamo pomoć, naglasio je župan Darko Koren.

Navijači Podravke Vegete, koprivnički Kronikusi, sudjelovali su pri istovaru donacije Podravke te će pomoći u pakiranju paketa prehrambenih namirnica, koji su namijenjeni korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content