Održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Gola

Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave Koprivničko – križevačke održali Skupštinu
29/11/2019
Vaš dar za pravu stvar!
06/12/2019

KOPRIVNICA – Općinsko društvo Crvenog križa Gola održalo je u subotu 30. studenog 2019. godine u Otočki redovnu godišnju Skupštinu.

Skupštini su prisustvovali gosti iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, ravnateljica Adela Sočev, potpredsjednica dr. Ljiljana Šajatović Ivanković i predsjednik Kluba 100 Stjepan Lončar koji su pozdravili sve prisutne, čestitali jubilarnim darivateljima te svima poželjeli puno zdravlja i još puno darivane krvi.

Nazočnima se obratio i načelnik Općine Gola dr. Stjepan Milinković koji je darivateljima obznanio odluku Općinskog vijeća općine Gola kojom Općina nagrađuje dobrovoljne darivatelje krvi s područje općine Gola. Odlukom Općinskog vijeća muški darivatelji za 100 darivanja, a žene za 70 darivanja dobivaju 10 000 kuna, a za 50 darivanja muški i 35 darivanja žene nagrada je 5000 kuna.

Predsjednica općinskog društva Crvenog križa Gola, Ankica Cmrk upoznala je članove skupštine s rezultatima koji su ostvareni na polju dobrovoljnog darivanja krvi, ali i o drugim akcijama koje su provedene na području općine. U programu rada za naredno razdoblje pobrojane su aktivnosti koje će se provesti.

Priznanja za jubilarni broj darivane krvi uručila je potpredsjednica GDCK Koprivnica dr. Ljiljana Šajatović Ivanković a priznanja su primili :

Antonela Bečeheli, Tatjana Blažeković, Igor Grčić, Luka Grčić, Luka Horvat, Luka Lukčin, Marko Premec za prvo darivanje, Danijela Grčić, Ana-Marija Husić, Željka Šimeg  Borna Široki za 10. darivanje, Željka Cmrk, Igor Kičinbaći, Ivan Pošta, Boris Tonc za 20. darivanje, Tomislav Široki, Josip Živković za 30. darivanje, te Tomislav Bali, Romeo Blažeković, Miroslav Ivančan za 40 puta darivanu krv.

Iskrene čestitke svim jubilarcima.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content