Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave Koprivničko – križevačke održali Skupštinu

Donirajte za stradalo stanovništvo Albanije!
28/11/2019
Održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Gola
02/12/2019

KOPRIVNICA- Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave Koprivničko – križevačke održalo je u petak 29. studenog 2019. godine redovnu Skupštinu. Okupljenim darivateljima krvi o provedenim aktivnostima u proteklom razdoblju izvješće je pročitao predsjednik društva Ivica Kiseljak, koji je iznio plan rada za 2020. godinu s kojim su se složili svi prisutni darivatelji.

Skupu su se obratili i gosti, Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koja je pohvalila rad Društva i ponovila rezultate koje u darivanju krvi postiže GD CK Koprivnica, te istaknula doprinos darivatelja krvi Policijske uprave u lancu solidarnosti u darivanju krvi.

Vjekoslav Štimac predsjednik GDCK Koprivnica i načelnik Policijske uprave Koprivničko – križevačke u svom govoru izrazio je zadovoljstvo radom Društva kojeg je i on član, te kako je ponosan na svoje kolege koji i na taj način spašavaju živote.

Oboje su zaželjeli i dalje uspješan rad Društva, a darivateljima krvi i dalje dobro zdravlje.

Na kraju Skupštine Adela Sočev i Vjekoslav Štimac dodijelili su priznanja za jubilarni broj darivanja krvi.

Za 5 darivanja krvi priznanja su primile Zvjezdana Jakupec, Anita Nestić, Iva Odžić i Bosiljka Srabović, za 10 darivanja krvi Marina Vulić Talan, za 20 darivanja Silvija Kenđel, Carmen Matas, Kristina Stručić- Deković, a za 25 darivanja Dalida Bunić i Mirela Kovaček.

Od muškaraca za 10 darivanja krvi priznanja su primili Dario Babić, Nino Jantolek, Goran Košanski, Marinko Petreković, Dragan Puhač i Davor Stručić.

Za 20. darivanje krvi Boris Arambašić, Igor Bukovčan, Siniša Hartman, Željko Jakopović, Vladimir Krušelj, Miljenko Tušek i Zoran Zlatar.

Za jubilarno 30. darivanje krvi Danijel Baltić, Tomislav Batak, Ratko Figač, Miroslav Harači, Robert Lajnesek, Ivan Lončar, Dražen Mikulić, Miško Sermek, Željko Škorić i Željko Šoštarić.

Za 40 darivanja Dominik Horvat, Velimir Kraljić, Mirael Mihalić, Elvis Sirovec, Dinko Sabolec i Goran Smoljanović.

Iskrene čestitke svima.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content