Vaš dar za pravu stvar!

Održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Gola
02/12/2019
Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC
06/12/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom i ove godine provodi  akciju prikupljanja prehrambenih artikala za vrijeme „Tjedna solidarnosti“ od 8. do 15. prosinca 2019. U poslovnici Kauflanda Koprivnica, Ivana Česmičkog 26, u tom vremenskom periodu bit će postavljene košare s oznakama akcije u koje ljudi dobra srca mogu donirati prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

U Kauflandu će i naši vrijedni volonteri kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju brašno, konzerve, juhe, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content