Održana Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica i Skupština mladih Hrvatskog Crvenog križa

Za Socijalnu samoposlugu prikupljeno 128 kg hrane i 18 komada higijenskih potrepština, u ponedjeljak nova akcija
27/03/2021
Odličan odaziv građana: za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljeno 170 kg hrane
29/03/2021

KOPRIVNICA – U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, u petak 26. ožujka 2021. godine, održana je Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica, koji već šest godina djeluje u našem društvu.

Okupljenih šest članova Kluba mladih jednoglasno su prihvatili Izvješće o radu za 2020. godinu te donijeli Plan rada Kluba mladih za 2021. godinu. Članovima se obratila voditeljica Kluba mladih Lidija Petras koja je zahvalila mladima na dosadašnjem volonterskom angažmanu te im je napomenula kako je GDCK Koprivnica otvoren za sve nove ideje i aktivnosti mladih.

S obzirom na to da se ove godine natjecanje mladih Crvenog križa neće održati, mladi su odlučili da će i dalje nastaviti volontirati za socijalnu samoposlugu kod podjele i prikupljanja, sudjelovati u zajedničkim akcijama Hrvatskog Crvenog križ te u ostalim humanitarnim aktivnostima koje će tijekom godine provoditi GDCK Koprivnica.

Članovima Kluba mladih obratila se predstavnica u Skupštini mladih Hrvatskog Crvenog križa zaposlenica GDCK Koprivnica, Mateja Remetović. Predložila je da se dogovori na koji će se način odvijati komunikacija i zamolila članove da nastave promovirati Klub mladih i slobodno uključe svoje prijatelje i kolege.

U subotu 27. ožujka 2021. godine Mateja Remetović, sudjelovala je na online Skupštini mladih HCK 2. i 3. saziva na kojoj su članovi izabrali ponovno za predsjednicu Ivu Vrebac te nove članove u Odbor mladih HCK, usvojena su izvješća za 2019. i 2020. godinu te Plan rada za 2021. godinu.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content