Za Socijalnu samoposlugu prikupljeno 128 kg hrane i 18 komada higijenskih potrepština, u ponedjeljak nova akcija

U sklopu projekta Sigurnost na vodi osposobljeno je 10 juniora spasioca
26/03/2021
Održana Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica i Skupština mladih Hrvatskog Crvenog križa
29/03/2021

KOPRIVNICA – Uoči blagdana, u subotu, 27. ožujka Gradsko društvo Crvenog križa održalo je akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu i to u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Građani su u kolicima naših volonterki ostavili ukupno 128 kilograma prehrambenih namirnica i 18  komada higijenskih potrepština.

Zahvaljujemo na vrijednim donacijama i pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju i u budućim akcijama. Nova akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu je već u ponedjeljak, 29. ožujka i to u Robnom centru KTC u Koprivnici od 9 do 13 sati. A svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa potrebitima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima tog projekta mogu nam se javiti u Gradsko društvo Crvenog križa na broj 048/642-193.

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content