Održana Skupština Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije

Održana edukacija članova Kluba 100 i organizatora davalaštva krvi
07/09/2015
Pozivamo darivatelje na rujanske akcije dobrovoljnog darivanja krvi
10/09/2015

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je redovitu sjednicu Skupštine na kojoj je glavna točka dnevnog reda bilo donošenje Statuta. Zastupnici Skupštine prihvatili su novi Statut koji je usklađen sa Zakonom o udrugama te sa Statutom krovne organizacije, Hrvatskog Crvenog križa.

Predsjednica Društva Dubravka Jaković podnijela je izvješće o radu za 2013. i 2014. godinu, a zastupnicima su podnesena izvješća o financijskom poslovanju u 2013. i 2014. godini te plan rada za ovu godinu.

Na Skupštini su navedene brojne aktivnosti koje je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije provodilo kao i gradska društva Crvenog križa Koprivnica, Križevci i Đurđevac. Naglašeno je kako je Koprivničko-križevačka županija prva u Hrvatskoj prema broju prikupljenih doza krvi sa 8.171 dozom krvi u 2014. godini te s prosjekom od 7,07 davanja na sto stanovnika.

Na Skupštini je bila Gordana Carević, voditeljica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale iz Hrvatskog Crvenog križa koja je poželjela uspješan rad Društvu Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije.

Skupština 1 Skupština 2

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content