Održana edukacija ‘Volonteri – prava i obveze, zakon, etički kodeks, pravilnik o volontiranju’

Najava edukacije ‘Volonteri – prava i obveze, zakon, etički kodeks i pravilnik o volontiranju’
21/05/2018
Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i ove godine sudjeluje u manifestaciji ‘Hrvatska volontira’
23/05/2018

Koprivnica – U sklopu projekta „Volimo volontiranje“, financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.), a koji provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Osnovnom školom „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, Osnovnom školom „Đuro Ester“ Koprivnica i Osnovnom školom „Braća Radić“ Koprivnica, održana je posljednja edukacija predviđena projektom.

U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka, u ponedjeljak i utorak 21. i 22. svibnja 2018., u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica održana je edukacija pod nazivom ‘Volonteri – prava i obveze, zakon, etički kodeks, pravilnik o volontiranju’ koju je provela Vlatka Vincentić.

Cilj edukacije bio je da se volonteri upoznaju sa zakonskim i institucionalnim okvirom važnim za volontiranje, volonterskim ugovorom, knjižicom volontiranja, etičkim kodeksom i pravilnikom o volontiranju. Na edukaciji je sudjelovalo 30-ak volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, Udruge ‘Rad na dar’ i ostalih zainteresiranih građana.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content