Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i ove godine sudjeluje u manifestaciji ‘Hrvatska volontira’

Održana edukacija ‘Volonteri – prava i obveze, zakon, etički kodeks, pravilnik o volontiranju’
23/05/2018
U Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica obilježena manifestacija ‘Hrvatska volontira’
23/05/2018

KOPRIVNICA – U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, 23. svibnja 2018. godine u vremenu od 10 do 14 sati održati će se podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u sklopu manifestacije ‘Hrvatska volontira’.

Ujedno će se predstaviti i EU projekt kojeg provodimo pod nazivom Volimo volontiranje kojem je jedan od ciljeva povećanje broja kvalitetnih volonterskih programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje te unaprijeđenje doprinosa volontiranja u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj. Svi zainteresirani za volontiranje su dobrodošli u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica gdje mogu ispuniti prijavnicu i uključiti se u naše volonterske akcije.

Manifestacija “Hrvatska volontira” održava se već osmu godinu za redom krajem svibnja, a ove godine razne volonterske aktivnosti održavaju se od 21. do 26 svibnja diljem Hrvatske. Do sada je prijavljeno više od 280 raznih volonterskih aktivnosti od strane više od 170 različitih organizacija, koje će okupiti više od 4200 volontera i volonterki.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content