Najava edukacije ‘Volonteri – prava i obveze, zakon, etički kodeks i pravilnik o volontiranju’

Nastavljamo s prijemima u podmladak po općinskim školama
21/05/2018
Održana edukacija ‘Volonteri – prava i obveze, zakon, etički kodeks, pravilnik o volontiranju’
23/05/2018

Koprivnica – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj, u suradnji s parterima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar”, te osnovnim školama „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, „Đuro Ester“ Koprivnica i „Braća Radić“ Koprivnica provodi projekt „Volimo volontiranje“ “, financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.). Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 1.166.365,04 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisan je 25. svibnja 2017., a  provedba je započela 01. rujna 2017.

U sklopu Projekta organiziramo edukaciju:

VOLONTERI – PRAVA I OBVEZE, ZAKON, ETIČKI KODEKS, PRAVILNIK O VOLONTIRANJU

koja će se održati u ponedjeljak i utorak 21. i 22. svibnja 2018. godine s početkom u 17,30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, B. Radića 7, Koprivnica

Radionica je namijenjena volonterima kako bi se upoznali sa zakonskim i institucionalnim okvirom važnim za volontiranje, volonterskim ugovorom, knjižicom volontiranja, etičkim kodeksom i pravilnikom o volontiranju.

Svi zainteresirani za dodatne informacije za volontiranje ili za projekt „Volimo volontiranje“ mogu se javiti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ili na broj 048/642 193.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content