Održana edukacija „Uloga volontera u pružanju socijalnih usluga“

ODRŽANA SKUPŠTINA OPĆINSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA DRNJE
30/03/2015
Posjet Socijalnim samoposlugama u Rijeci i Opatiji
02/04/2015

Memorandum - header
Koprivnica – Održana je druga po redu edukacija u sklopu projekta „Socijalna košarica“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica.
U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka od 24. – 26. ožujka 2015. održan je ciklus edukacija pod nazivom „Uloga volontera u pružanju socijalnih usluga“, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, a provela ih je Vlatka Vincetić.
Edukacija je održana s ciljem da se sve zainteresirane sudionike upozna s važnom ulogom koju volonteri imaju u društvu te da ih se što više potakne da se i sami uključe u volontiranje te na taj način pridonesu zajednici, a ujedno i radu naše Socijalne samoposluge.
Na edukacijama je sudjelovalo 30-ak volontera Udruge „Rad na dar“, djelatnika i volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i ostalih zainteresiranih građana.
Memorandum - footer
IMG_2657

IMG_2663

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content