Nemčići nam pomogli okititi eko boreke u Klubu “Volonter penzioner”

Donacija slatkiša i ove godine razveselila korisnike Socijalne samoposluge
01/12/2021
Edukacija o radu s osobama s invaliditetom u sklopu projekta “Centar za pomoć u kući Koprivnica”
02/12/2021

KOPRIVNICA – U Klubu umirovljenika “Volonter penzioner” zavladalo je blagdansko ozračje. Zajedno s mališanima iz 2. c razreda koprivničke Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”, članice Kluba umirovljenika izradile su ekološke borove od kartona i izrađivale platnene blagdanske ukrase.

Nemčići iz 2. c sa svojom učiteljicom Đurđicom Pošta došli su u Klub “Volonter penzioner” u utorak, 30. studenog i srijedu, 1. prosinca 2021. godine. Zbog epidemioloških mjera kićenje smo podijelili u dva dana i svakoga je došlo po pola učenika. Nakon dva dana veselog druženja prostorije Kluba umirovljenika krase dva prekrasno okićena ekološka bora.

Hvala mališanima i njihovoj učiteljici na dolasku, druženju, zabavi i okićenim jelkama!

Projekt “Volonter penzioner” sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content