Donacija slatkiša i ove godine razveselila korisnike Socijalne samoposluge

Mobilni tim koprivničkog Crvenog križa podijelio 50 paketa u Sokolovcu i Rasinji
25/11/2021
Nemčići nam pomogli okititi eko boreke u Klubu “Volonter penzioner”
02/12/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica dobilo je i uoči ovogodišnjih blagdana donaciju slatkiša i kave, a koju će podijeliti korisnicima Socijalne samoposluge.

Akciju prikupljanja ‘slatkih’ donacija, drugu godinu za redom, pokrenula je Dina Perković nakon uspješne prošlogodišnje akcije a osnovna ideja akcije je slatkišima za djecu i kavom za odrasle uljepšali nadolazeće blagdane.

Dina Perković u svojoj je Facebook grupi ‘Nada svake mame’ pozvala dobre ljude da sudjeluju u prikupljanju donacija, a Koprivničanci su se u samo nekoliko sati organizirali i odlučili razveseliti korisnike Socijalne samoposluge.

Za samo par sati, naši sugrađani velikog srca, prikupili su 499 komada slatkiša i kave odnosno oko 120 kilograma, za korisnike Socijalne samoposluge.

Od doniranih proizvoda volonteri Crvenog križa složili su 93 paketa koje će dobiti korisnici Socijalne samoposluge, a sadržaj paketa ovisi o broju osoba u kućanstvu korisnika, a da je akcija prikupljanja bila uspješna govore nam zadovoljni osmijesi na licima korisnika već na prvoj podjeli u našoj Socijalnoj samoposluzi.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content