Naša predstavnica Sandra Krznarić sudjelovala na sjednici Odbora mladih HCK

Započela provedba projekta „Humanitarni paket za sjevernu Hrvatsku“
19/07/2018
Budite velikodušni i ove subote te donirajte namirnice u shopping centru SUPERNOVA
19/07/2018

KOPRIVNICA – Predsjednica Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Sandra Krznarić sudjelovala je na prvoj sjednici, drugog saziva Odbora mladih Hrvatskog Crvenog križa održanoj u Zagrebu 13. i 14. srpnja 2018. godine u Edukacijskom centru Hrvatskog Crvenog križa.

Članovi Odbora mladih HCK su između ostalog i evaluirali 22. Državno natjecanje mladih HCK kao i 1. Natjecanje iz realističnog prikaza ozljeda koje je osmišljeno na inicijativu mladih i s obzirom da je velik broj sudionika oba natjecanja spada u kategoriju mladih, svi su se složili kako je potrebno uvidjeti moguće poteškoće te mogućnosti napredovanja i unapređenja samih natjecanja.

Na sjednici je donesen i zaključak kako će mladi do sljedeće izborne Skupštine HCK koja će se održati 2020. godine jačati svoje kapacitete Skupštine mladih HCK te izradit prijedlog izmjene Statuta kako bi osigurali pravni okvir za ulazak predstavnika mladih u Skupštinu HCK.

Raspravljalo se i o pripremi prijedloga za razvoj novih programa mladih i razvoja postojećih te o pripremi mladih za djelovanju u kriznim situacijama.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content