Budite velikodušni i ove subote te donirajte namirnice u shopping centru SUPERNOVA

Naša predstavnica Sandra Krznarić sudjelovala na sjednici Odbora mladih HCK
19/07/2018
Pridružite nam se u Ljetnoj radionici Crvenog križa
19/07/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. Ove subote, 21. 7. 2018., na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9.00 do 13.00 sati.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi, koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, gdje će biti pozvane obitelji s područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’

Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam potrebne, a koje mogu kupiti i donirati.

Ljubazno molimo naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: brašno, sol i riža te raznovrsna prehrana (juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, kava, keksi i sl.). Pokazujući dobru volju, brigu i humanost pomažete onima kojima je potrebno puno više.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content