Na Skupštini koprivničkog Crvenog križa prihvaćeni planovi i uručene zahvalnice volonterima

Skupština Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije prihvatila Plan rada i Financijski plan za 2022. godinu
15/12/2021
U Kauflandu prikupljeno više od 1,5 tone prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
17/12/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je u srijedu, 15. prosinca 2021. godine redovitu sjednicu Skupštine. Glavne točke dnevnog reda bile su  izmjene i dopune Financijskog plana za 2021. godinu i usvajanje Plana rada i Financijskog plan za iduću, 2022. godinu.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, a vezanih uz davalaštvo krvi, službu traženja, izvanredne situacije, rad s mladima i s posebnim ponosom je istaknula kako nas očekuje nastavak ove godine započetih  radova na izgradnji novog Centra za pomoć u kući.

Članovi Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Koprivnice jednoglasno su prihvatili sva izvješća i planove za sljedeću godinu te izrazili zadovoljstvo radom GDCK Koprivnica. 

Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac iskazao je zadovoljstvo sa svime učinjenim u godini koja je na izmaku. Zahvalio je svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima te njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine, a dvjema volonterkama s najdužim volonterskim stažem u GDCK Koprivnica, Anici Desnici i dr. Ljiljani Šajatović- Ivanković osobno je uručio zahvalnice za volontiranje.

Skupštini je uime Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

-Sve što radite tijekom godine, nama, građanima ovog grada zaista mnogo znači. Vaš aktivizam i djelovanje u zajednici došli do velikog izražaja u protekle dvije godine zbog dobro nam znane situacije u kojoj se još uvijek nalazimo. Zbog takvih stvari vi ste naš pravi pouzdani partner, istaknula je Ksenija Ostriž u prigodnom obraćanju.

Gradu Koprivnici uručena je zahvalnica za svekoliki doprinos i pomoć u radu društva tijekom godine, a predsjednik društva Vjekoslav Štimac zahvalnicu je uručio Kseniji Ostriž, zamjenici gradonačelnika Koprivnice.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content