Skupština Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije prihvatila Plan rada i Financijski plan za 2022. godinu

Sredstvima prikupljenima u akciji Solidarnost na djelu nabavljeno 457 pari obuće za učenike
14/12/2021
Na Skupštini koprivničkog Crvenog križa prihvaćeni planovi i uručene zahvalnice volonterima
16/12/2021

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je u utorak, 14. prosinca 2021. godine redovitu sjednicu Skupštine. Glavne točke dnevnog reda bile su usvajanje Plana rada i Financijski plan za iduću, 2022. godinu.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a vezanih uz davalaštvo krvi, službu traženja, izvanredne situacije i rad s mladima.

Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus zahvalila je svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima te njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine.

Voditelj Kluba „Slatko srce“ Miroslav Kanisek zahvalio je Društvu na prijavi projekta „Slatko srce“ na natječaj Zaklade „Hrvatska za djecu“, na kojem je Klub koji okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa i njihove roditelje dobio 100 tisuća kuna za provođenje svoje aktivnosti.

Gost sjednice, zamjenik župana Ratimir Ljubić naglasio je važnost djelovanja Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije te pohvalio njegov rad. Zahvalio je volonterima na pomoći na potresom pogođenom području i prilikom organiziranih akcija cijepljenja protiv koronavirusa.

Umjesto preminulog člana Skupštine i Nadzornog odbora Zdravka Pompera na mjesto zastupnika u Skupštini imenovan je Milenko Jelača, a u Nadzorni odbor Tomislav Stručić, obojica članovi Gradskog društva Crvenog križa Križevci.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content