Na Skupštini Društva DDK koprivničke Elektre istaknut doprinos darivatelja iz te tvrtke

Program ‘Privikavanje na vodu’ uspješno završilo 40 polaznika vrtića ‘Igra’
08/04/2024
Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije na Tehničkom zboru sustava civilne zaštite
09/04/2024

KOPRIVNICA – Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Hrvatske elektroprivrede u Koprivnici održalo je u petak, 5. travnja 2024. godine redovnu Skupštinu. O aktivnostima provedenima u proteklom razdoblju okupljenima je izvješće podnijela zamjenica predsjednika Društva DDK Hrvatske elektroprivrede Biljana Galić, koja je istaknula doprinos Elektrinih darivatelja u lancu solidarnosti darivanja krvi. U razdoblju od 2020. do 2024. godine dobrovoljni darivatelji krvi HEP-a Koprivnica dali su više od 360 doza krvi.

Darivateljima su se obratili i gosti, među kojima potpredsjednica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dr. Ljiljana Šajatović Ivanković. Pohvalila je rad Društva DDK HEP-a Koprivnica i istaknula uspješne rezultate koje u darivanju krvi koprivnički Crveni križ postiže već godinama. Prošle, 2023. godine Koprivnica je bila četvrti grad u Hrvatskoj po prikupljenim dozama krvi na 100 stanovnika, a Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije drugo u RH među županijama zahvaljujući upravo rezultatima u GDCK Koprivnica. Dr. Ljiljana Šajatović Ivanković je istaknula i zadovoljstvo što su pokrivene sve potrebe krvi u našoj Općoj bolnici. Okupljenima se obratio i direktor HEP-a Koprivnica Goran Pakasin, koji je pohvalio rad Društva iako je sve manje zaposlenih i novozaposlenih u poduzeću. Svi su zaželjeli i dalje uspješan rad Društvu DDK koprivničke Elektre, a dobrovoljnim darivateljima krvi i dalje dobro zdravlje. Na skupštini su bili i predsjednik Kluba 100 Koprivničko-križevačke županije Stjepan Lončar, dr. Jadranka Gudek iz transfuziološke službe koprivničke bolnice i voditelj službe za zdravstvene programe i Službu traženja u GDCK Koprivnica Karlo Ganžulić.

Na Skupštini su dodijeljena priznanja za jubilarni broj darivanja krvi, a darivateljima ih je uručila potpredsjednica GDCK Koprivnica dr. Ljiljana Šajatović Ivanković. Za 25 darivanja krvi priznanje je primila Sanja Pal, za 10 darivanja Marijan Zvonar, za 20 darivanja Danijel Habijan i Ante Pavičić, za 30 darivanja Goran Bratanović, Ivan Baran, Tomislav Sinjeri i za 40 davanja krvi Marko Bunić i Dejan Kuparić.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content