Mobilni tim podijelio 220 paketa potrebitim korisnicima u 11 općina

Dr. Dražen Sačer izabran za predsjednika Nacionalnog odbora za dobrovoljno darivanje krvi
22/11/2023
Dobrovoljni darivatelji krvi iz Drnja i Peteranca na izletu u Baranji
27/11/2023

KOPRIVNICA – Mobilni timovi Socijalne samoposluge tijekom listopada 2023. godine obišli su svih 11 općina s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i potrebitim korisnicima dostavili ukupno 220 paketa prehrambenih namirnica. Te humanitarne pakete pomoći podijelili smo u suradnji s općinskim društvima Crvenog križa Peteranec, Drnje, Đelekovec, Legrad, Gola, Koprivnički Bregi, Novigrad Podravski, Sokolovac, Rasinja, Koprivnički Ivanec i Hlebine.

Djelatnici i volonteri koprivničkog Crvenog križa su na području svake od 11 općina podijelili po 20 paketa socijalno ugroženim korisnicima. U njima se našlo brašna, ulja, tjestenine, šećera, soli i drugih namirnica, a ti humanitarni paketi pripremljeni su zahvaljujući donacijama građana velikog srca. Najviše prehrambenih proizvoda prikupili smo u trgovačkim centrima, a dio je kupljen donacijama na naš žiro račun i novcem iz kasica Crvenog križa.

Hvala svima koji doprinose djelovanju naše Socijalne samoposluge!

U prikupljanju i podjeli donacija sudjeluju volonteri okupljeni kroz naš program Podravski humanitarci, usmjeren na starije osobe. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti GDCK Koprivnica i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content