Mobilni tim koprivničkog Crvenog križa podijelio 50 paketa u Sokolovcu i Rasinji

Za Socijalnu samoposlugu u centru Supernova prikupljeno čak 284 kg hrane i 48 proizvoda za higijenu
20/11/2021
Donacija slatkiša i ove godine razveselila korisnike Socijalne samoposluge
01/12/2021

KOPRIVNICA- Mobilni tim Socijalne samoposluge Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Općinskim društvima Crvenog križa iz Sokolovca i Rasinje podijelio je 50 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama korisnicima s tog područja.

Zahvaljujući uglavnom donacijama koje su volonteri Crvenog križa prikupljali u trgovačkim lancima, a ljudi velikog srca donirali za korisnike Socijalne samoposluge, redovito srijedom organiziramo podjele paketa pomoći korisnicima iz Koprivnice. Uz to, svaki mjesec naš Mobilni tim u nekoj od okolnih općina dijeli pakete s prehranom i higijenom potrebitima, kako uspijemo prikupiti donacije.

Hvala svima koji doprinose uspjehu akcijama prikupljanja donacija u trgovačkim centrima, školama koje organiziraju prikupljanja hrane i higijene za Socijalnu samoposlugu, kao i svim pojedinačnim donatorima i tvrtkama.

Socijalna samoposluga GDCK Koprivnica trenutačno je prazna, a doba darivanja je sve bliže. Pozivamo stoga sve ljude dobre volje da se odazovu pozivu naših volontera na akcijama u trgovačkim centrima, a mogu i sami donijeti svoje donacije u naše sjedište u ulici Braće Radić 7.

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content