Međunarodni dan volontera obilježen u Osnovnoj školi Braća Radić

Anica Desnica volonterka GDCK Koprivnica među troje najboljih volontera u Hrvatskoj
05/12/2017
U Osnovnim školama Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski predstavljene „pijane naočale“
08/12/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u povodu Međunarodnog dana volontera koji se svake godine obilježava 5. prosinca, održalo radionicu u Osnovnoj školi Braća Radić gdje su učenicima predstavljene djelatnosti GDCK Koprivnica.
Radionica je održana 06. prosinca 2017., a koordinatorica volontera Antonija Habajec zaposlena u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u sklopu projekta Volimo volontiranje predstavila je učenicima 8. e razreda i njihovoj razrednici Jasmini Markić aktivnosti koje će se provoditi u projektu, djelatnosti samog društva, mogućnosti volontiranja te neke osnovne pojmove vezano uz volontiranje. Predstavljanju projekta Volimo volontiranje i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica pridružila se i Lidija Molnar, potpredsjednica Gradskog Društva Crvenog križa Koprivnica, nastavnica povijesti i geografije u Osnovnoj školi Braća Radić koja će u provedbi projekta biti zadužena za osnivanje volonterske točke u školi te informiranje ostalih kolega, roditelja i učenika o aktivnostima vezanim uz projekt.
I ove godine Međunarodni dan volontera provodi se pod sloganom „Volontiram – mijenjam svijet“, a ovim putem Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zahvaljuje svim svojim volonterima na humanosti i svesrdnoj pomoći u radu.

hck
hck

Odgovori

Skip to content