Marija Zlatar predsjednica je Općinskog društva Crvenog križa Hlebine

U Općinskom društvu Crvenog križa Đelekovec nova predsjednica je Marina Mihalec
25/11/2020
Donacija slatkiša razveselila korisnike Socijalne samoposluge
27/11/2020

KOPRIVNICA –  Općinsko društvo Crvenog križa Hlebine u četvrtak, 26. studenoga 2020. godine, u prostorijama općine Hlebine, održalo je svoju izvještajno izbornu Skupštinu. U izvješću o radu za proteklo razdoblje, koje je podnijela predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Hlebine Marija Zlatar, pobrojene su brojne aktivnosti, navedene mnoge zajedničke akcije, a sve u svrhu pomoći osobama u potrebi. Posebno je istakla rad s mladima na programima Crvenog križa u školi Hlebine.

 

Za predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa Hlebine ponovno je izabrana Marija Zlatar koja će ujedno biti i zastupnica u Skupštini GDCK Koprivnica u mandatnom razdoblju 2020. – 2024. godine.

U planu rada za naredno razdoblje planirane su aktivnosti i akcije koje će odraditi u suradnji sa Gradskim društvo Crvenog križa Koprivnica i općinom Hlebine.

 

Članovima skupštine i gostima obratila se Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koja je pohvalila rad društva Crvenog križa u Hlebinama, zahvalila Mariji Zlatar na dosadašnjem radu i svima koji su sudjelovali u akcijama Crvenog križa te općini Hlebine na pomoći izvršenjem svojih zakonskih obaveza. Zaželjela je uspješan rad svima u Crvenom križu Hlebine u narednom razdoblju.

Skupštini se pridružila načelnice općine Hlebine Božica Trnski koja je uručila novčane nagrade  dobrovoljnim darivateljima krvi koji su krv darivali više od 50 puta s područja općine, a po odluci općine Hlebine. Priznanja su primili: Nevenko Belec, Matija Kolarek i Ivica Ritoša. Zahvalila je na dosadašnjem radu Mariji Zlatar i svima koji su na bilo koji način pomagali potrebitima na području Hlebina te dobrovoljnim darivateljima krvi koji svoji činom darivanja spašavaju mnoge živote.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content