U Općinskom društvu Crvenog križa Đelekovec nova predsjednica je Marina Mihalec

U Robnom centru KTC u Koprivnici prikupljeno 127 kilograma hrane i 17 komada higijenskih potrepština
24/11/2020
Marija Zlatar predsjednica je Općinskog društva Crvenog križa Hlebine
27/11/2020

KOPRIVNICA – U utorak 24. studenoga 2020. izvještajno-izbornu skupštinu održalo je Općinsko društvo Crvenog križa Đelekovec, iako u otežanim uvjetima zbog situacije koronavirusa COVID-19.

O  provedenim aktivnostima  u proteklom razdoblju u OD CK Đelekovec izvješće je podnijela  Ljiljana Horvat. Crveni križ u Đelekovcu ima dugogodišnju tradiciju, a obilježja rada su provedene sve aktivnosti prema programu rada GD CK Koprivnica i Crvenog križa u Đelekovcu. Provedene su akcije dobrovoljnog darivanja krvi, u kojima su darivatelji dali više od 300 doza krvi, akcije Solidarnost na djelu u kojoj je prikupljeno 9.860,20 kuna u suradnju s dječjim vrtićem i osnovnom školom, podjela humanitarnih paketa i druge akcije. Zahvalila je svima koji su sudjelovali u aktivnostima Crvenog križa u Đelekovcu. Istakla je dobru suradnju s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, Općinom Đelekovec i svim udrugama koje djeluju u općini Đelekovec.

Za predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa u Đelekovcu izabrana je Marina Mihalec, a za zastupnika u Skupštinu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vlado Šipek.

Načelnica općine Đelekovec Štefica Sirutka zahvalila je na svemu što organizacija Crvenog križa čini za žitelje općine, a dosadašnjoj predsjednici Ljiljani Horvat zahvalila na dosadašnjem radu. Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, pohvalila je rad društva Crvenog križa u Đelekovcu, zahvalila dosadašnjoj predsjednici na uspješnom radu, a novo izabranoj predsjednici Marini Mihalec zaželjela je mnogo uspjeha u radu, kao i cijelom društvu Crvenog križa Đelekovec.

Dodijeljena su priznanja za dobrovoljne darivatelje krvi koji zbog svojih godina ili zdravstvenog stanja nisu više u mogućnosti biti dobrovoljni darivatelji krvi.

Završne zahvalnice primili su: Ljiljana Horvat, Miro Grabušić, Stjepan Maltarić i Slavko Vargović.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content