Marija Čižmek primila je priznanje HCK kao kandidatkinja za volontera godine.

Donacije dobrih ljudi i dalje pristižu u Crveni križ
24/12/2020
Članovima Kluba dijabetičara ‘Slatko srce’ podijeljeni prigodni paketi
24/12/2020

KOPRIVNICA – Hrvatski Crveni križ u povodu Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, dodjeljuje priznanja za volontera, volonterku i volonterski tim godine koji su se posebno istakli u radu Crvenog križa.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je za 2019. godinu kao svoju kandidatkinju za volonterku godine nominiralo je dugogodišnju volonterku Mariju Čižmek iz Koprivnice.

Marija Čižmek, od kad je počela volontirati u GDCK Koprivnica, svojim ponašanjem i radom promiče načela Crvenog križa, posebice solidarnost i dobrovoljnost, a s obzirom da je aktivna i u drugim udrugama u Koprivnici, velikom broju građana i djeci uvijek pokušava usaditi znanja o važnosti Crvenog križa u društvu te kojim aktivnostima i djelatnosti se Crveni križ  bavi. Animira građane i širu društvenu zajednicu o potrebi pomaganja osobama kojima je pomoć potrebna.

Kao kandidatkinja za volontera godine Marija Čižmek dobila je priznanje Hrvatskog Crvenog križa i iako nije proglašena volonterkom godine na nacionalnoj razini, za nas i naše korisnike Marija će zauvijek ostati osoba velikog srca koje je spremna svaki svoj slobodni trenutak posvetiti onima kojima je pomoć potrebna. Zahvalnicu Hrvatskog Crvenog križa uručila joj je Adela Sočev, ravnateljica GDCK Koprivnica i članica Povjerenstva za razvoj volonterstva Hrvatskog Crvenog križa.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content